Dapatkan Kad Medikal Terbaik Untuk Si Comel Anda

Apa Itu Kad Medikal Untuk Bayi?

Anda disarankan menyediakan Pelan Perlindungan kad medikal Takaful untuk setiap orang anak anda. Kami akan terangkan sebab kenapa perlu pelan takaful dan bagaimana cara kiraan pampasan yang sesuai agar anda memperolehi pelan yang sangat bermanfaat untuk masa depan anak anda.

Elemen-elemen terpenting di dalam Pelan Takaful Anak

Kini Lebih Mudah!

Hanya 3 langkah untuk dapatkan pelan Kad Perubatan Takaful

Langkah 1 :

Isi Borang Quotation

Langkah 2 :

Dapatkan penerangan pelan yang paling sesuai untuk anda

Langkah 3 :

Daftar pelan kad medikal secara online

Kenapa Perlu Kad Medikal untuk anak?

Bagaimana Nak Tentukan Pelan Terbaik?

Anak adalah fragile. Mereka mudah terdedah dengan penyakit berjangkit akibat immune system yang masih lemah. Oleh itu, perlindungan kos rawatan di hospital adalah amat penting. Lumrahnya, rawatan di hospital kerajaan memakan masa yang sangat panjang kerana kesesakannya.

Alternatif, hospital swasta lebih cepat tetapi memerlukan kos rawatan yang tinggi. Maka, perlindungan ini memudahkan urusan jika anda perlu mendapatkan rawatan di hospital swasta. Mudah, cepat, efisyen dan tidak perlu memikirkan kos rawatan yang tinggi.

Anda jangan risau. Kami menawarkan Pelan Medical Card terbaik dengan harga yang munasabah dan bandingkan antara provider takaful di seluruh Malaysia untuk berikan anda pelan yang sesuai untuk anda.

Berdasarkan kajian dan pengalaman, pelan ini sangat sesuai untuk setiap kanak-kanak.  Antara kelebihannya adalah seperti berikut :

Pernah tak anda terfikir sekiranya anda ditimpa musibah seperti ini?

Kawal risiko kewangan dengan Takaful. Pepatah ada menyebut "Sediakan payung sebelum hujan" Jadi, sudahkah anda? Rancanglah perlindungan diri dan keluarga anda sebelum sebarang perkara tidak dijangka terjadi!

Kelebihan utama plan takaful untuk anak

6 Sebab Anda Perlu Ada Kad Medikal untuk anak anda

Setiap hari kes Covid di Malaysia SEMAKIN MENINGKAT! Hospital-hospital kerajaan pula sudah tidak mampu menampung jumlah bilangan pesakit Covid. Apakah pilihan yang ada ada? HOSPITAL SWASTA adalah pilihan yang anda anda.

Pernah dengar MALANG TIDAK BERBAU? Belum ada cara lagi untuk meramal bilakah masanya anda akan ditimpa musibah. Sebaiknya anda bersedia dari SEKARANG.

Tidak dinafikan hospital kerajaan sangat bagus, tetapi ianya SANGAT PADAT dengan pesakit-pesakit lain. Adakah anda suka dengan kesesakan ketika anda sedang sakit dan perlu menunggu untuk dirawat berjam-jam lamanya? Pastinya TIDAK bukan?

Sangat bagus memiliki simpanan untuk masa hadapan. Adakah anda suka keluarkan duit simpanan anda semata-mata untuk MEMBAYAR bil rawatan di hospital berpuluh-puluh ribu? Pastinya TIDAK!

Anda tahu berapa kos untuk merawat penyakit kanser? Ramai orang TERPAKSA MEMBUAT PINJAMAN dengan bank untuk membiayai kos rawatan yang menelan RATUSAN RIBU ringgit. Anda nak buat pinjaman bank dan mahu menanggung hutang bank pula? Makin bertambah bebanan anda.

Mengumpul aset dan harta bukanlah satu perkara yang mudah! Pastinya anda juga tidak mahu ASET-ASET DAN HARTA BENDA TERGADAI semata-mata untuk membiayai kos rawatan di hospital.

Bagaimana Takaful4Us dapat bantu anda dapatkan kad medikal yang sesuai

Mengapa Anda Perlu Ada Kad Medikal Takaful?

Apa Kata Klien kami?

"Senangnya! Duduk Rumah Je...
Tak Perlu Berjumpa Dengan Agent Pun Untuk Sign Up Plan Kad Medikal

Berapa Kadar Caruman Yang Sesuai Untuk Pelan Takaful Anak?

Kami syorkan ada pecahkan kepada 2 Polisi Takaful Berasingan :

  • Untuk Polisi Pelan Medical Card : Maksima Caruman Bulanan serendah RM105.
  • Untuk Polisi Pelan Simpanan + Hibah (Simpanan Pendidikan + Pampasan Penyakit Kritikal Kanak-Kanak + Pampasan Hilang Upaya + Pampasan Kematian) : Caruman Bulanan minima, RM150.

Perlu diingatkan juga bahawa, Pelan Takaful Anak adalah satu pelan kewangan bukan sahaja untuk perlindungan tempoh panjang, ia juga perlu dibayar untuk tempoh yang panjang secara konsisten. Jadi, pastikan pelan ini benar-benar bermanfaat, mengikut keperluan dan kemampuan untuk tempoh sekurang-kurangnya 10 hingga 15 Tahun.

FREE QUOTATION

Dapatkan Quotation PERCUMA hari ini